Пет години след  успешния и пълен с хитове 10 1/2

...
Пет години след  успешния и пълен с хитове 10 1/2
Коментари Харесай

``Жълт код`` - новият албум на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени |

Пет години след  сполучливия и цялостен с шлагери " 10 1/2 " Стефан Вълдобрев и " Обичайните обвинени " издадоха дълго чакания си нов албум, наименуван " Жълт код " .

Той излиза на 1 юли и съответствува с началото на промоционалното лятно турне на петимата музиканти. Стилът още веднъж е емблематичният за " Обичайните обвинени " рокендрол, с енергични и мажорни песни с крепък китарен саунд и въздействащи поетични текстове.

Това е първият албум, в който, с изключение на Стефан, композитори на песните са и всички членове на бандата - Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов. Някои от заглавията към този момент се завъртяха като сингли в радиоефира – “Голяма работа ”, “Лепило за брада ”. Същото следва и за “Играча на мача ”, “Венерианецът ”, “И малко от есента ”, “Дядо и ряпа ”, “Там да сияе то ”.



От през днешния ден " Жълт код " е качен във всички музикални платформи, а компакт дискът ще бъде разполагаем във всички вериги книжарници, бензиностанции и музикални магазини. Почитателите ще имат опция да го закупят и по време на концертите от турнето на групата в Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Ямбол, София, Бургас, Варна, Габрово и Благоевград.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР